Потвърждава ли Marvel втори сезон на Moon Knight?

Marvel studios пуснаха много телевизионни сериали за Disney + през тази година, като едно от ключовите заглавия бе „Moon Knight“ с първия си сезон. Новият супергерой, който се свързва с боговете в Египет, е изигран от Оскар Айзък и събра множество позитивни мнения от критиците. Първият сезон на сериала е съставен от общо шест епизода, като в последната сцена след надписите остави вратата отворена за продължение. В типичен за Marvel маниер категорична информация за нови планове покрай сюжета липсва.

Според ComicBook, главният актьор разкрива, че са водени дискусии около завръщането на „Moon Knight“, което е вълнуваща новина за феновете на супергероя. Айзък акцентира, че историята си струва да бъде разказана: „Имаше конкретни разговори. Бяха приятни. Ако искате да издам детайли, трябва да кажа, че няма такива. Не знаем дали ще има втори сезон, но говорим за това. Честно казано, става дума за историята. Тя създаде структура, така че всяка сутрин, когато алармата звъннеше, нямах търпение да стигна до снимачната площадка, защото исках да опитам нещо различно. Независимо дали „Moon Knight“ ще се завърне с втори сезон или пък самостоятелен филм, или каквото и да е, на първо място застава историята.“

Все още няма потвърждение кои други актьори и образи биха се появили във втория сезон на сериала. Липсва и официална информация, но дори Marvel скоро да анонсират детайли покрай излизането, новите епизоди няма да са в платформата на Disney+ преди средата на 2023 г.