Любов или омраза – случаят Деп-Хърд отново на екран?

След сагата около делото между Джони Деп и Амбър Хърд по-рано тази година, историята отново се заплита, този път на малкия екран. На 28 септември излезе официалният трейлър на новия проект Hot Take: The Depp/Heard Trial – нискобюджетна интерпретация на известния холивудски казус.

Целта на филма е да покаже части от борбата между двамата вече бивши съпрузи – такава, каквато не можахме да проследим през живото излъчване от съдебната зала. Ако си мислим, че знаем всички детайли по случая, то екипът на Tubi ще се опита да ни опровергае.

В главните роли ще си партнират Меган Дейвис в ролята на Амбър Хърд и Марк Хапка в образа на Джони Деп.

Навярно идеята за проекта няма да ни изненада, но визуалната прилика между Марк Хапка и Джони Деп хваща окото още в трейлъра на филма. Слабите актьорски умения на Амбър Хърд в съда, които станаха популярни в социалните мрежи, също успешно се пресъздават от актрисата Меган Дейвис. От трейлъра се разбира, че в „Hot Take: The Depp/Heard Trial“ са включени реални сцени от брака между Деп и Хърд. Дали продукцята ще може да разкрие цялата истина около делото, или е просто поредната цел за направата на нов филм с висок рейтинг – предстои да разберем.