Първи трейлър на Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Marvel пусна първия трейлър за Ant-Man and the Wasp: Quantumania вчера, давайки ни възможност да погледнем към следващото приключение на Скот Ланг и Хоуп ван Дайн в квантовото пространство. Филмът връща почти целия актьорски състав на „Ant-Man and the Wasp“, включително Еванджелин Лили, Мишел Пфайфър, Майкъл Дъглас и Пол Ръд, включвайки и Катрин Нютън („Pokémon Detective Pikachu, „Freaky“), която ще играе вече порасналата Каси Ланг.

Заедно с този основен актьорски състав, заглавието ясно показва, че този път предстоят много други епизодични роли и изяви, включително тази на Бил Мъри и завръщането на Джонатан Мейджърс като Канг – въпреки че този път ще е различен, много по-страшен вариант отколкото този, който видяхме в края на Локи.

Трейлърът също подсказва превръщането на Каси в супергерой – или поне ни кара да се зачудим заради костюма ѝ, който виждаме в сцената до баща ѝ. В комиксите на Marvel тя има същите смаляващи сили като Скот Ланг.

Очакваме „Ant-Man and the Wasp: Quantumania“ да се появи по кината на 17 февруари 2023 г., с което ще започне „Фаза 5“ от кинематографичната вселена на Marvel. „Quantumania“ връща режисьора Пейтън Рийд за трети път зад камерата на Ant-Man, докато Джеф Лавнес (по-познат от „Рик и Морти“) се заема със сценария.

Трейлър на филма: