Това може би е последният път, в който ще видим Крис Хемсуърт в образа на Тор

След успешно представяне в кината, „Тор: Любов и гръмотевици“ си проправи път към платформата Disney+, заедно с нов документален филм на Marvel Studios Assembled.

Тор на Крис Хемсуърт е единственият герой на Marvel до този момент, който получава четвърти самостоятелен филм в MCU. Тайка Уайтити донесе на асгардиеца огромен успех в „Тор: Рагнарок“ и затова получи още един шанс да продължи историята, като нанесе повече слоеве дива комедия върху персонажа.

В наскоро излезлия „Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder“ Крис Хемсуърт разкрива подхода си към заснемането, сякаш това е „последният път“, в който се превъплъщава.

„Обожавам всеки един път, в който е трябвало да изиграя този герой.“, споделя още Хемсуърт, „За повечето от нас това са десет години и може би ще е последният път, в който играя Тор. Със сигурност осъзнавах това, докато снимах.”

В друг момент от документалния филм Хемсуърт може да бъде видян да споделя на екипа си колко подходящо ще бъде всичко, ако „завърши тук, в Австралия“ и колко е благодарен, че „изобщо успях да го постигна.“

Тор

В крайна сметка Тор ще се завърне ли?

Докато Крис Хемсуърт влива енергията си в „Тор: Любов и гръмотевици“ като за финал, то изглежда Marvel Studios има друга представа за бъдещето на героя.

Ако сте останали до последните сцени в киносалона, то със сигурност сте въздъхнали на черно-бялото съобщение „Тор ще се завърне!“. Уайтити обаче обръща публично внимание на факта, че както за него, така и за Хемсуърт това е било голяма изненада.

Уайтити потвърждава, че ще се завърне с друг филм за Бога на гръмотевиците, но при едно изричното условие: Крис да изпълнява главната роля. Дори изпълнителният директор на Marvel Studios Кевин Фейдж съобщава, че ще бъде много развълнуван, ако Хемсуърт доразвие потенциала на Тор.

Все пак последното „Тор ще се завърне!“ може да се отнася до редица възможности за персонажа. През годините Хемсуърт е участвал в различни филми на MCU (извън собствените солови проекти и с още два за „Отмъстителите“), затова е възможно всичко, за което Marvel Studios ни подготвят, да представлява просто още един кросоувър с Тор Одинсън.

За момента актьорите не са запознати с характера на Marvel Studios и бъдещите филмови кроежи. В интервю Елизабет Олсен казва, че обикновено е изненада, когато разберат, че героите им се завръщат, и същото може да се окаже за Тор на Крис Хемсуърт.