Шпионското трио „Totally Spies“ се завръща с нов седми сезон

Ако сте израснали с Jetix или с хитовия Disney Chanel, който съвсем изгуби своя заряд през последните години, няма как да не ви е завъртяла вълната на детективското шоу „Totally Spies” поне веднъж! Първият сезон излезе през 2001 г. и стана един от най-популярните анимационни сериали, а феновете на трите силни, смели и забавни момичета ще могат още един път да станат част от тайните мисии на Бевърли Хилс с новия седми сезон през 2024 г!

Премиерна дата все още не е анонсирана, но седмото издание на поредицата ще се излъчи ексклузивно по Cartoon Network. Заплетеният сюжет, включващ тинейджърките Сам, Клоувър и Алекс, бе създаден от Винсент Чалвон-Демерси и Дейвид Мишел. Анимацията по новия сезон е поверена на художника Томас Аструг (по-познат като създателя на „Miraculous Ladybug“).

В предишните шест сезона на оригиналния сериал бе проследено порастването на трите момичета, преминавайки през различните етапи на образование в колежа. Компанията Banijay Kids & Family, заяви, че допълнителните епизоди ще представляват ретроспекция и ще върнат трите шпионки отново в гимназията.

Информация за актьорския състав все още липсва, но почитателите на анимацията се надяват екипът да запази оригиналния дублаж. В България ролите бяха озвучени от различни артисти през годините заради липсата на хронологично излъчване на сезоните, но последната поява на „Totally Spies” през 2013 г. беше с гласовете на Светлана Смолева, Татяна Етимова и Златина Тасева.

Totally Spies

Главният изпълнителен директор на продукцията Беноа ди Сабатино сподели, че „новият сериал остава верен на всички ключови и познати елементи, които правят историята за супермомичетата толкова популярна“.

Снимки: The Cord, Netflix