Четвърти сезон на „Manifest“ с двойна доза епизоди

Премиерата на четвъртия сезон на „Manifest“ бе на 4 ноември тази година и вече завладява зрителите в България. Сюжетът проследява живота на пътниците от полет 828, които преживяват мистриозно пътуване във времето. На New York Comic Con Джеф Рейк и актьорският състав загатват какво предстои за героите. „Той някак е заседнал в тази скръбна яма“ казва Джош Далас за своя персонаж Бен Стоун.

Netflix от своя страна споделят, че „семейство Стоун е в хаос, тъй като опустошеният Бен продължава да скърби за жена си и да търси отвлечената си дъщеря“. Мелиса Роксбърг, която играе Микаела Стоун, разказва, че от всички сезони, заснети досега, сезон 4 е най-тъжният„.

Любовният триъгълник „определено не е уреден“, споменава Мат Лонг пред TV Guide преди премиерата на сезона. „Това е едно от нещата, които хората обичат да гледат, така че трябва да го продължим.

Сезонът в Netflix ще бъде пуснат в две части, всяка от които ще съдържа по 10 епизода. Не е обявена дата за пускане на част 2 и на този етап не можем да предвидим нейното пускане в платформата.

Трейлърът не само събира отново феновете с оцелелите от полета, но също така дава няколко големи подсказки за действието в сезона. Героите се надпреварват с времето, за да разберат каква е тяхната цел, преди датата на смъртта им да настъпи. Какъв ще бъде краят на сагата „Manifest“, предстои да разберем съвсем скоро.