Spoiler Alert: любовна драма, базирана на истинска история

Предстоящата романтична драма „Spoiler Alert“ обещава да разсмее и разплаче своите зрители. Филмът е базиран на мемоарния бестселър от 2017 г. „Spoiler Alert: Героят умира“, написан от Майкъл Аузиело, a проектът ще бъде биографична лента, проследяваща отношенията между автора и неговия съпруг Кит Коуън.

Зрителите на Лос Анджелис, Сан Франциско и Ню Йорк ще се насладят на филма още на 2 декември тази година. Международната публика ще го види на екраните от средата на идния месец.

Филмът се разпространява от Focus Features и се продуцира от „That’s Wonderful Productions“ и „Semi-Formal Productions“. Режисьор на заглавието е Майкъл Шоуолтър („In the dark“, „I love that for you“). Джим Парсънс и Бен Олдридж оглавяват актьорския състав. Други имена, които могат да бъдат откроени във филма, са Сали Фийлд, Джош Пайс, Антони Поровски и други.

„Spoiler Alert“ е романтична история за любовта и загубата, съчетаваща едновременно комедийна и трагична история, която проследява възходите и паденията на една истинска връзка.

Трейлър на филма вижте тук: