Смразяващ трейлър на „The Midnight Club“ от Майк Фланаган

Netflix публикува трейлъра на следващото завладяващо заглавие от хорър пoредицата на Майк Фналаган – „The Midnight Club“.

Сюжетът отново е базиран на роман, този път по едноименния бестселър на Кристофър Пайк. Сериалът ще съдържа 10 епизода и ще проследи историята на група пациенти в Ротердам, които се събират в полунощ, за да си разказват зловещи истории. Тийнейджърите сключва договор да останат винаги заедно, дори ако някой от тях загине.

Самият Фланаган споделя в Twitter, че „The Midnight Club“ е първият му зловещ сериал за младежи. Най-интересната част от проекта е била работата му с фантастичния млад актьорски състав. За някои, пише той, това е било първото им участие в такава продукция.

В сериала предстои да видим лицата на Адия, Игби Ригни, Рут Код, Ая Фурукава, Анара Шепърд, Уилям Крис Съмптър, Сауриан Сапкота. В ролята на загадъчния лекар ще влезе актрисата Хедър Лангенкамп.

Майк Фланаган е продуцирал изключително успешно своите филми и сериали в жанра на ужасите, включително „The Haunting of Hill House“, „The Haunting of Bly Manor“ и „Midnight Mass“ на Netflix. Режисьорът е известен и с адаптациите си на „Gerald’s Game“ на Стивън Кинг и „Doctor Sleep“, както и продължението на „The Shining“. Паралелно с „The Midnight Club“ Фланаган разработва минисериала „The Fall of the House of Usher“, базиран на разказа на Едгар Алън По.

Премиерата на сериала ще бъде на 7 октомври! Не пропускайте да видите трейлъра.

Снимка: IMDB