Захари Бахаров до Том Круз и Марчин Дорочински в „Мисията невъзможна“

Участието на Захари Бахаров в „Мисията Невъзможна“(„Mission: Impossible – Dead Reckoning“) е официално потвърдено. Информацията се изясни след като режисьорът на филма Кристофър Маккуори качи снимка от снимачния процес в социалните си мрежи. На нея се споменават и имената на Марчин Дорочински (участвал и в „The Queen’s Gambit“) и Иван Ивашкин, за които Маккуори пише „всички споделяме една и съща съдба“. В главната роля отново ще видим Том Круз.

Очаква се филмът да излезе на екран през 2023 година след дълго отлагане заради пандемията. През лятото на 2024 г. пък ще излезе осмият епизод – „Пълна разплата, част 2“, с участието на Бахаров. Той беше заснет това лято във Великобритания.

Освен споделенения туит, Захари Бахаров все още не дава никаква подробна информация в профилите си в социалните мрежи, но това участие гарантирано ще донесе още големи успехи за него, включително след като задграничните му участия станаха все повече.

В края на месец май Дорочински сподели селфи с Бахаров, на който тримата участници в новия филм са на локация във Великобритания – без да разкриват, че ще се снимат в мултимилионен блокбъстър с Том Круз.

„Мисията невъзможна 8“ не е първото участие на звездата от „Под прикритие“, „Дзифт“ и „Чамкория“ в Холивуд редом с някои от най-големите звезди на киното. Той се появи в петия сезон на сериала „Игра на тронове“, както и във филма „Пазители на наследството“.