„Terrifier 2“ с предложение за разглеждане на наградите Оскар

Филмът под режисурата на Деймън Леон, който предизвика страх у зрителите си преди шест години, анонсира продължението си, като дори претендира за наградите на Академията. „Terrifer 2“ разкрива още от историята на Aрт Клоуна, включвайки завръщането на Дейвид Хауърд Торнтън и Саманта Скафиди, които влизат в ролите на убиеца и Виктория Хейес. Сюжетът проследява възкресението на Арт и възцаряването на ужаса в нощта на Хелоуин – година след събитията от първия филм.

„Terrifier 2“ беше официално предложен за разглеждане на идните награди Оскар. За тази номинация изпълняващият директор на „Bloody Disgusting“ Брад Миска казва: „Мисълта членовете на Академията да издържат на екстремен неоценен филм на ужасите е твърде забавна възможност, която не можем да подминем.“

Загадката, която представлява Арт Клоунът на Леон, изглежда водена от чистата радост, която той изпитва от разглобяването на човешки тела, се радва на огромна публика по света. Ефектите от насилието във филма са под значително внимание. В социалните мрежи излязоха многобройни реакции на зрители по време на прожекцията в кината:

Стив Бартън, един от продуцентите на филма, сподели в своя профил предупреждение за всички, които искат да посетят „Terrifier 2“:

„Terrifier 2“ вече се предава ексклузивно на Screambox и ще бъде наличен в 4K UHD, Blu-ray и DVD през декември. Вижте трейлъра и се оглеждайте за Арт през предстоящия сезон на наградите Оскар.