Последно повикване за борда на Squid Game!

Squid Game: The Challenge продължава да развива сюжета на рекордния сериал, откривайки нови хоризонти. Точно 456 играчи ще имат възможността да се състезават за спечелването на променящата живота сума от $4,56 милиона. Това е най-голямата по рода си парична награда в историята на игровите предавания.

Участниците ще бъдат подлагани на изпитания в серия от игри, като ще има свежи допълнения, които да предизвикат ума и тялото и да тласнат състезателите до краен предел. Стратегията и характерът са от решаващо значение за оцеляване в предизвикателството.

Важно е да се отбележи, че националността на играчите не е обект на подбор, нужно е само да имат 21 навършени години, както и добро здравословно състояние. Друго изискване на продукцията е изпращането на видео до една минута, в което да се демонстрира мотивация за победа, както и идеи за стратегия на участника.

България също е включена в листата за кандидатстване! Това е последната възможност да заминете за Лондон и да играете Squid Game в реалния свят, без риск за живота. Оставаме в очакване за предаването и имената, които ще вземат участие в него. Нека най-добрият да победи!

За повече информация влезте на www.squidgamecasting.com